blog ni masih baru ye.khas utk segala macam GA n contest.jom sapot dgn mnjadi follower saya!yeayy!!
blog asal saya Jangan Jeles

Wednesday, July 27, 2011

Saya bertudung dan saya sangat Pretty.

NI JUST NOTA KAKI..HEE..ANY NEW ENTRY,SCROLL DOWN OK=)

YEAY!!contest lagi..hehe..dis time,contest gamba btudung pulak..=) so..saya pertaruhkan pic y ni..

gambar semalam..time Supremo Ball.entry penuh tekan SINI

so sape nak join??senang je..

syarat2 die:
1. Mestilah warganegara Malaysia yang beralamat di Malaysia.
2. Mesti mempunyai blog dan akaun facebook.
3. Mesti menjadi follower blog CikDya.
4. Mesti LIKE CikDya[dot]com fan page di facebook.
5. Mesti klik SINI dan SINI.
6.Buat satu entry di blog dengan tajuk : Saya bertudung dan saya sangat Pretty.
7. Letak satu gambar korang yang bertudung.Tudung syria ke, shawl ke, tudung bawal ke, tudung express ke,tudung saji ke...yang penting cover rambut korang kay!hehe.
8. Mesti letak link htt://www.cikdya.com/ di bloglist korang.
9. Tag seorang kawan.Make sure she knows.
10. Kemudian tinggalkan link korang di sini.

Penentuan pemenang berdasarkan :
Pemenang akan ditentukan melalui bilangan komen paling banyak. Ini bermakna  korang perlu meminta kawan-kawan komen entry korang banyak-banyak ya.Tak aci komen gambar sendiri banyak2..hehe.Mesti orang lain yang komen.

tarikh tutup:31st July

saya tag:Lana

28 comments:

  1. Ayat nk menang x boleh blah...hahaha

    ni sape ajar dialog nie???

    "muahaha..untung jugak kan klu org nk blnje mkn=p
    makin gemok la nanti..xmuat bju raya =p "

    ReplyDelete
  2. haha..bia la..org gemok gak y aja=p

    ReplyDelete
  3. tq dear, sudi join ^_^
    make sure alert dengan sebarang announcement ya,kat Fb pun saya akan announce.Senang sikit kan.Btw, gud luck ya ^_^ Senarai nama peserta dah update.

    ReplyDelete
  4. gud luck dear!! comel bah! tolong komen cp jugak ek..:) kelik >>>Bah, tolong dulu komen Entri ni Bah..:)
    thanks!:]

    ReplyDelete
  5. chanteQ...ala-ala bollywood....

    jom komen balik kat http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    ReplyDelete
  6. owh ye..leh mintak tlg vote Hannah x? Thanks...

    http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/07/vote-for-hannah-lucky-draw.html

    ReplyDelete
  7. Awk bertudung dan awk sangat pretty...

    ReplyDelete
  8. vouge gitu..hehe..kite org melayu mmg manis bertudung~

    ReplyDelete
  9. nice....warna tudung dan baju sangat sepadan....mencantikkan lagi si pemakai...;)...atas dahi tu apa...cam cleopatra plak...

    ReplyDelete
  10. nice sangat syg ! gud luck okeh ?

    ReplyDelete
  11. phewwiiitt...ayuuu gituuhh lorh..
    kt mne niih..ayu2 moden laahh...
    mjliis ape niih..anugerah bintang populaar kaa..hehhhhe

    ReplyDelete
  12. hehehehe...........farah good luck~mudah2an ada rzki!!

    ReplyDelete
  13. cantekkk .. gud luk to you ..
    hopefully , menang (^_^)

    ReplyDelete
  14. auchhhhh, sweet sangat! all the best ek??? =)

    ReplyDelete
  15. good luck
    jom join GA
    hadiah keseluruhan bernilai RM100

    http://ibudamia.blogspot.com/2011/07/july-giveaway-vote-win.html


    vote for me plz...

    ReplyDelete
  16. wah! style lar...gud luck!

    komen jugak sini yek~
    http://farahdiesel.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    :)

    ReplyDelete
  17. wah, vogue !! ain pun join, jom komen, hehe

    http://ainsukesenyum.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    ReplyDelete
  18. goodluck !
    tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
    tq :)

    ReplyDelete
  19. Salam Ramadhan.Saya ziarah nak kutip komen kat sini.Good Luck ya!!

    ReplyDelete
  20. jemput join contest pertama saya. ada hadiah dari body shop dan elianto. cepat dateline 15.8 ni...

    ReplyDelete