blog ni masih baru ye.khas utk segala macam GA n contest.jom sapot dgn mnjadi follower saya!yeayy!!
blog asal saya Jangan Jeles

Thursday, September 15, 2011

Contest Saya Suka Dan Saya Komen

INI ADALAH STICKY POST.NEW ENTRY,SCROLL BAWAH LAGI YE

Contest ini adalah berkenaan Like dan Komen


Syarat-syaratnya:
1. Buat 1 entry bertajuk "Contest Saya Suka Dan Saya Komen"
2. copy banner dalam entry dan linkkan.
3. Follow kedua-dua blog saya yang masih belum follow.blog personal dan blog GA saya.
4. Like page INI dan Like gambar saya yang INI  
5. Like page INI dan Like gambar saya yang INI
6. Like page INI dan Like gambar saya yang INI
7. Like page INI dan Like gambar saya yang INI
8. Like page INI dan Like gambar saya kat SINI.pic ni ada kat hujung2.cari la ye..mekaseh..

9. Tag sorang sahaja dah cukup.
10. tulis sape referer awak dalam entry.
11. dalan entry anda,komen mengenai blog saya skali ye.sbb saya xnk la org susah2 LIKE gambar saya,tapi menang ikut lucky draw je..kan?=)



TARIKH TUTUP?
sehingga tarikh tutup semua contest yang saya join.
mana2 contest y saya join tersebut sudah ditutup,akan saya crosslined-kan.
namun,Contest Saya Suka Dan Saya Komen ini masih lagi berjalan seperti biasa sehingga habes semua contest yang saya join ditutup.
hadiah akan diberi berdasarkan kategori Like Terbanyak.


HADIAH NYA?
untuk GA ni,saya akan pilih someone y saya sayang untuk pilih pemenang.
pemilihan pemenang akan mengikut kategori dan berdasarkan komen yang paling membina.

Kategori Like terbanyak (5 Like) dan komen paling membina:
1 handbag yang dh lama dibeli tapi x pernah diguna(ye,itu memang perangai saya).Made in India.
1 accessory yang akan saya beli di Malaysia (eg: ribbon ring,owl necklace)

Kategori 4 Like dan komen paling membina :
Fashion Lee dress M size.made in India.tak pernah dipakai juga.
1 accessory yang akan saya beli di Malaysia (eg: ribbon ring,owl necklace)

Kategori 3 Like dan komen paling membina :
1 Red Essentials Shirt.S size.Made in India.100% cotton.
1 accessory yang akan saya beli di Malaysia (eg: ribbon ring,owl necklace)

Kategori 2 Like dan komen paling membina :
3 accessories yang akan saya beli di Malaysia(eg: ribbon ring,owl necklace)

Kategori 1 Like dan komen paling membina :
2 accessories yang akan saya beli di Malaysia(eg: ribbon ring,owl necklace)


untuk Referer tertinggi,hadiahnya:
1 accessory yang akan saya beli di Malaysia (eg: ribbon ring,owl necklace)



Last but not least,tinggalkan link entry anda di bahagian comment di blog personal atau di blog GA saya

mekaseh kawan2=)

7 comments:

  1. jom join 1st GA saya :)

    www.walnutshoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. sy join contest ni :)

    http://vanillaicegirls.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

    jenguk ea :)
    terimakasih

    ReplyDelete
  3. suda join juga...

    http://suriaawanbiru.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

    ReplyDelete
  4. anda di tag sini..

    http://alvas-87-contest.blogspot.com/2011/08/contest-blog-aku-kena-gigit-by.html

    ReplyDelete
  5. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. u!!!
    jom tgk ni..
    http://zuraidahismail89.blogspot.com/2011/09/senarai-pemenanggiveaway-contest.html

    ReplyDelete